Fırtına Kupa'da Mersin'i ağırlıyor

Ziraat Kupası B Grubu 4. maçında Trabzonspor sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

Ziraat Kupası B Grubu 4. maçında Trabzonspor sahasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak. Saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'in yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Serkan Olguncan yapacak.

A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

TRABZON 3. KEZ TUR İSTİYOR

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasında gruplarında bu sezondan önce 6 kez yer almış sadece 2 kez tur atlayan taraf olmuştu. 2009-10 sezonunda grubunu 2.sırada tamamlayan Trabzonspor kupayı müzesine götürürken, 2008-09 sezonunda 4.sırada kalıp elenmiş, 2007-08 sezonunda 3.sırada kalıp elenmiş, 2006-07 sezonunda 2.sırada yer alarak çeyrek finale kalmış, 2005-06 sezonunda ise 3.sırada yer alarak kupaya veda etmişti. Trabzonspor 2010-11 sezon ise grupta 3.sırada kalıp elenen taraf olmuştu. Trabzonspor bu sezon ise grupta oynadığı ilk 3 maçta 3 galibiyet aldı ve bir üst tura çıkmak için büyük avantaj yakaladı.

MERSİN'İN GALİBİYETİ YOK

Mersin İdman Yurdu bu sezon Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 3 maçı da kaybetti. İlk grup maçında M.P.Antalyaspor'a 5-0, 2.grup maçında Eskişehirspor'a 3-1 kaybeden Mersin İdman Yurdu 3.maçta Trabzonspor'a 2-0 kaybetti.

GÜNEŞ VE BULAK 3. KEZ

Şenol Güneş ile Giray Bulak teknik direktörlük kariyerleri boyunca 2 kez karşılaştı. 2004-05 sezonunda 27.02.2005 tarihinde Trabzonspor'un başında görev yapan Şenol Güneş sahasında Giray Bulak yönetimindeki Denizlispor'u 3-0 yenmişti. Bu sezonda Trabzonspor'un başında görev yapan Şenol Güneş deplasmanda Giray Bulak yönetimindeki Mersin İdman Yurdu karşısında 2-0 galip geldi.

OLCAN MAÇ KAÇIRMIYOR

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de 18, Ziraat Türkiye Kupasında 5, Avrupa kupalarında 2 maç olmak üzere toplamda 25 resmi müsabaka oynadı. Trabzonspor takımında bu 25 maçta en çok görev alan isim Olcan oldu. Olcan bu sezon 21 maçta forma giyerken 5 gol kaydetti. Olcan bu sezon Trabzonspor'un Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 5 maçta da forma giyen tek oyuncu oldu.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur
Zeki
Mustafa
Abdullah
Cech
Aykut
Alanzinho
Adrian
Olcan
Emre
Janko

MERSİN İDMANYURDU

Bicik
Tanju
Mitroviç
Stepanov
İvan
Murat
Burhan
Hakan
Culio
Nduka
Nobre