Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal'dan Açıklama

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehirspor'un Antalyaspor karşısında gol atma ve maçı kazanma arzusuyla oynadığını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor'un maçın başında Tello'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığını belirterek, eksik olmalarına karşın maçı hiç bırakmadıklarını kaydetti.

Eskişehirspor taraftarının da takımını desteklediğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

''Maçı sonuna kadar istedik. Oyuna kırık başladık. Bu kırıklık bir müddet devam etti. Oyunun kontrolü ve topun oyunda tutulması konusunda üstündük. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Karakterli oyuncularla çalışmak ayrıcalıklı bir durum. Bir aileyiz. Zaman zaman tartışmalar ve itişmeler elbette olacak. Kazanma arzusunu sahaya yansıttığımızda maçı kazanıyoruz. Bugün, gol atma ve maçı kazanma arzusuyla oynadık.''

Eskişehirsporlu Erkan Zengin, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele edip maçı kazandıklarını, Veysel Sarı ise galibiyetten memnun olduklarını söyledi.

-Medical Park Antalyaspor cephesi-

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, beceriksiz ve isteksiz olduklarını söyledi.

Takımının yarı finali garantileyeceği bir maça çıktığını hatırlatan Özdilek, şöyle devam etti:

''Şans ayağımıza kadar geldi. Bugün inanılmaz derecede beceriksiz ve isteksizdik. İkinci golü bulamadık. Eskişehirspor'un bulduğu iki golle yenildik. İki takımın kupada oynaması gereken ikişer maçı var. İki maçı da kazanmak zorundayız. Ayağımıza kadar gelen yarı final şansını ileri tarihe erteledik.''

Medical Park Antalyasporlu futbolculardan Zeki Yıldırım, Eskişehirspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, Mehmet Sedef ise kazanmak için geldikleri Eskişehir'de kötü oynadıklarını ifade etti.

Muhabir: Deniz Açık / Musa Samur

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA