Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Ttoto Süper Lig'de bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçından galip ayrılmak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısına, Eskişehirspor karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle başlayan Akhisar Belediyespor, 26 Ocak Cumartesi günü Ankara deplasmanında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında Medical Park Antalyaspor ile oynadıkları erteleme maçıyla birlikte hem oyun, hem de moral olarak yakaladıkları bir çıkış olduğunu ifade ederek, ''Her ne kadar ikinci yarının ilk maçında Eskişehirspor karşısında son dakikalarda yediğimiz bir golle bir puanla yetinmiş olsak da ortaya konulan mücadele bizi son derece mutlu etti'' dedi.

Gençlerbirliği maçına da büyük önem verdiklerini ve her maç olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, ''Kazanabilmek için her şeyi yapacağız. İnşallah iyi bir sonuç ile ayrılırız'' diye konuştu.

-Yeni transferler umut verdi-

Hamzaoğlu, Eskişehirspor karşısında takıma yeni katılan oyuncuların performansına ilişkin yaptığı değerlendirmede ise şunları kaydetti:

''Yeni transferlerimiz Bilal ve Kerem'i sonradan oyuna dahil ettik. Bilal zaten zaman zaman iyi şeyler yaptı. Sonradan oyuna girmek kolay değil. Bilal ilk 10 dakika iyi şeyler yaptı ama maç kondisyonu olmadığı için sonradan onun sıkıntısını yaşadı. Bilal'den takım olarak oldukça faydalanacağız. Kerem de aynı şekilde verdiğimiz görevi yerine getirmeye gayret etti. Elinden geleni yaptı, gelecek için bizi ümitlendiriyor.''

Takıma 2 yeni futbolcu kazandırmak için transfer görüşmelerinin de sürdüğünü dile getiren Hamzaoğlu, bu futbolcuların transferlerinin ileri ki günlerde netleşeceğini söyledi.

-Mustafa Aşan Gençlerbirliği maçında yok-

Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçında sakatlanan Mustafa Aşan'ın sağlık durumuna ilişkin olarak da bu oyuncunun yapılan kontrolünde, bileğinde ödem oluştuğunun tespit edildiğini belirtti.

Hamzaoğlu, ''Kendisi bu süreçte doktor kontrolünde ayrı çalışacak. Gençlerbirliği maçında Mustafa Aşan'ı riske etmek istemiyorum. Önümüzdeki hafta inşallah yetişir'' dedi.

Öte yandan, Akhisar Belediyespor'da hafif sakatlığı bulunan Emin Aladağ, bugünkü antrenmanda takımdan ayrı çalıştı. Bikoko ise dizindeki sakatlık nedeniyle antrenmana katılmadı.

Muhabir: Mustafa Özdemir / Ufuk Kırabalı

Yayıncı: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA