Yılmaz Vural, Fenerbahçe Maçının Hakemini Suçladı

Spor Toto Süper Lig’de Sanica Boru Elazığspor sahasından ligin güçlü ekiplerinde Trabzonspor’u ağırlayacak.

Bu maçla ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının hakemine yüklendi.

Her pozisyona değerli oyuncu aldıklarının altını çizen Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu kadrolarının sezon Sonuna kadar kendilerini götüreceğini vurguladı. Kulübü koruma adına pahalı transferler yaptıklarını belirten Yılmaz Vural, "Verdiğimiz bu paralarla kimse Türkiye’nin 3. Ligi'nde oynamaz." dedi.

Trabzonspor ve Kasımpaşa’yı içerisi dışarısı olmadan yenmek zorunda olduklarını belirten Vural, "Herhangi bir rakip fark etmeksizin çıkıp oyunumuzu oynayıp yenmek zorundayız. Bu saatten Sonra rakip şöyle veya böyle demenin manası yok. Bunu da iyi çalışarak iyi motive olarak kazanmak için oynayacağız." diyerek şunları söyledi:"Mademki bu ligdeyiz ve imkanlarımız bu ise hiçbir mazeret aramadan bu ligde yaşamanın mücadelesini vermemiz lazım. Türkiye’de Son altı maça çıkarak altı maçı kazanma devirleri bitti. Herkes delikanlı gibi oynamak zorunda. Burada gaz sıkayım onu döveyim korksun o günler geride kaldı. Adam çıkıp seni yeniyor ve kimse de bir şey edemez."Fenerbahçe maçını orada kazanamadıkları için de çok üzgün olduklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, bu üzgünlüğün sebebinin de berabere kalmaları olduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçı hakemine de göndermede bulunan Yılmaz Vural, "Tam yakaladık tarihi değiştirecektik nasip olmadı. Ve vakit kaybetmeden telafisi olmayan günlere giriyoruz. Hakeme ironi olsun diye teşekkür ettim. Ama verdiği faul faul değil, verdiği kart yanlış, beş dakika uzattı oyunu daha ne olsun. Bir takımın yok olması için daha ne olması gerekiyor. Hakem, Elazığ iki gol attı diye pişman gibi neredeyse. Ama biz insanlığımızı yapacağız." dedi.

Rakiplerinin sıkıntılı olmasının işlerine geldiğini söyleyen Vural, "Rakip 11 kişi ile geliyor ve bu geliş kazanmak üzerine. Trabzonspor büyük takımlarımızdan birisi. Bu sene sıkıntıları var. Gönül isterki sıkıntıları devam etsin bizde kazanalım." diye konuştu.

Elazığsporlu yeni transferler Jake Jervis, Tidiane Sane ve Ivan Sezar ise Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Trabzonspor maçını düşünüyoruz." diye konuştular.