Vleminckx: Gençlerbirliği'ne Gol Atmaya Maçlar Kazanmaya Geldim

Türkiye’de oynadığı ilk maçta 4 gol atarak spor tarihine geçen Gençlerbirliği’nin Belçikalı forvet oyuncusu Björn Vleminckx, Gençlerbirliği’ne gol atmaya maçları kazanmaya geldiğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında attığı 4 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Belçikalı golcü oyuncu Vleminckx, Türkiye’nin stiline uygun bir lig olduğunu ve Gol atmayı çok sevdiğini söyledi.

Attığı 4 gol sonrası taraftarların beklentisinin yüksek olmasının kendisi için sorun olmadığı dile getiren Vleminckx, şunları söyledi:"İnsanların benden beklentilerinin büyük olması bundan sonra benim için problem değil. Ben buraya gol atmaya, maçları kazanmaya, elimden geleni yapamaya ve iyi oyun ortaya koymaya geldim. Böyle bir performans beklemiyordum. Maçı kazanmak ve iyi oynamak için Antalya’da çok iyi çalıştık. Sonuçta maçı kazandık 4 gol atmak mutluluk verici."Kendisini çok iyi bir forvet olarak değerlendiren Vleminckx, her pozisyonda gol atma ihtimali olduğunu, sırtı dönük oynayabilen savaşan mücadele eden bir forvet olduğunu kaydetti.

Son olarak Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Vleminckx, maçla ilgili hocayla görüştüğünü vurgulayan golcü oyuncu, "Çok zorlu ve kritik bir maç olacak. Fakat iyi konsantre ve iyi futbolla 3 puan alacağız." dedi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam eden kırmızı - siyahlılar günün ilk çalışmasını sabah yaptı. Teknik Direktör Fuat Çapa nezaretinde yapılan çalışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Hurşut katılmazken, Tomic ise takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalıştı.