Semih Şentürk: Hocamdan Takımın Parçası Olduğumu Hissetirmesini İstedim

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, ikinci yarı başlamadan önce teknik direktör Aykut Kocaman'dan kendisini takımın parçası olmasını hissetirmesini istediğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Semih Şentürk, 'Bugünkü maç liderlik açısından ve son Elazığspor maçının kötü izlerini son vermek için önemliydi. Gruptan büyük ihtimalle çıkacak gibiyiz. Bugün takım arkadaşlarımı kutluyorum. İyi oynadık. Taraftarın istediği ve arzulu bir takım olduğumuzu düşünüyorum. ' dedi.

Son 1,5 yıldır kendisinden bir düşüş olduğunu kabul eden golcü futbolcu, 'Son bir yılda süre alamıyordum. Bu süreçte benim de hocamın da hataları olmuştur. İlk yarı boyunca toplamda 270 dakika süre almıştım. Sürekli oynamak isteyen oyuncuyum oynamayınca maç eksikliği olduğunu düşünüyorum. Antalya kampında hocamızla görüşmeler yaptım. Bana takımın parçası olduğumu hissetirmesini istedim. Son dört maçta ilk yarıda aldığım kadar süre aldım. İlk onbir veya sonradan girmek önemli değil. Her zaman süre almak istiyorum. Hocamdan bana şans vermesini istedim. Hocamda bana güveniyor. ' diye konuştu.

Semih Şentürk, takımda forma giymeye başlayan genç oyuncuların Fenerbahçe'nin geleceği olduğunu ve kendilerine verilen şansları iyi değerlendirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Basın toplantısına katılan ve takımın üçüncü golünü atan genç futbolcu Beykan Şimşek de 'Bu forma altında güzel başarılara imza atmak istiyorum. Elazığspor maçından sonra güzel bir galibiyet oldu. Üç kulvarda istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. ' dedi.

Genç futbolcu, oyuna ne zaman girdiğini ve ne zaman gol attığını hatırlamadığını ifa ederek, 'Hocam çağırdı hemen oyuna girdim. Golümü attım hiçbirşey hatırlamıyorum. Bana güvenen hocama teşekkür ederim. Güzel şeylere imza atmak istiyorum. ' şeklinde konuştu.