Bowling Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu

BSMMMO Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu’nca düzenlenen bowling turnuvasına katılan meslek mensupları, çekişmeli geçen final müsabakasının ardından renkli geçen törenle ödüllerine kavuştu.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu’nca, meslek mensuplarına yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlenen bowling turnuvası, bu yıl da çekişmeli geçen final maçı ile sona erdi. Carrefour SA Bowling Salonu’nda BSMMMO yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bowling turnuvasında, finale isimlerini yazdıran 14 takım kıyasıya mücadele etti. Final müsabakası öncesinde konuşan BSMMMO Çevre, Sağlık ve Spor Komisyonu Başkanı Ayhan Erken, komisyon olarak düzenledikleri sportif faaliyetler ile meslek mensuplarını buluşturduklarını, bowling turnuvasının da bunlardan biri olduğunu kaydetti.

Dörder kişiden oluşan 14 takımın final mücadelesine girdiği turnuvada Fatma Alkaya, bireysel bayan kategorisinde 110 puanla, erkeklerde ise 165 puanla Kadir Sakaryalı adını birinciliğe yazdırdı. Takım halinde ise birinciliği 544 puanla Muhammet Özçelik, Murat Manav, Hüseyin Mutlu ve Öner Tetiker’den oluşan ekip aldı. Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi

Kaynak: İHA