Wesley Sneijder Galatasaray formasıyla poz verdi

Galatasaray'ın yeni transferi Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, düşüncelerini dile getirdi, Fatih Terim ve taraftarlar hakkında görüş bildirdi..

GS TV'ye açıklamalar yapan Sneijder'in açıklamaları şöyle:

'Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Türk dostlarım ve Türk arkadaşlarım var, taraftarların beni nasıl karşılayacaklarını tahmin edebiliyorum. Büyük maçlarda oynamayı seviyorum, Beşiktaş derbisinde oynamak istiyorum, gayet iyiyim. Fatih Terim'in ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu ve O'nun başarılarını çok iyi biliyorum, O'nunla çok farklı deneyim olacak. Galatasaray taraftarına gurur yaşatacağım. Galatasaray kaliteli oyunculardan oluşan bir takım ve takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum'

Öte yandan Sneijder, Galatasaray ile 3.5 yıllık anlaşma yaptı.

GALATASARAY FORMASI İLE İLK POZ...
Galatasaray'ın flaş transferi Sneijder, parçalı forma ile ilk pozunu da verdi. Galatasaray'ın CEO'su Lütfi Arıboğan ile Milano'da fotoğraf çektiren Arıboğan, Sneijder'in yarın İstanbul'da olacağını duyurdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Öte yandan Galatasaray'ın gece yarısı bombası sosyal medyayı da salladı. Galatasaray taraftarı gece boyunca Twitter ve Facebook'ta Sneijder'ın transferini konuşurken, özellikle GS TV'deki açıklamalar sonrası attıkları tweetlerle rakiplerini de kızdırmayı unutmadılar.

Wesley Sneijder Galatasaray formasıyla poz verdi