Bursaspor’da Mutlu Günler Yakın

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarlara mutluluk yaşatacakları günlerin yakın olduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin genç teknik adamı Ertuğrul Sağlam kaleci Yavuz Özkan'ın sahibi olduğu restoranın açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlam, gruptan çıkma iddialarını devam ettirebilme açısından kendilerine yarayan sonucu çıkarmaları gerektiğini belirterek, "Bizim öncelikle çarşamba günü oynayacağımız kupa maçı hedefimizde. Gruptan çıkma iddiamızı devam ettirebilme açısından kendimize yarayan sonucu çıkarmamız gerekecek. Önce bunu düşünüyoruz. Ligde de güzel bir konuma geldik. Zirveyle aramızda çok fazla puan farkı da kalmadı. Her maçı final maçı olarak oynayıp yine Bursaspor'u ligin zirvesi için mücadele eden, son 4 senede olduğu gibi artık Türk futboluna renk katıp, belli bir yere gelmiş bu takımın bu sene de ligin üst sıralarında olup taraftarına mutluluğu yaşatacağı günler yakın" diye konuştu.

”DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR” Taraftarlar ile alakalı mesajları her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden Sağlam, "Bu zorlu mücadele içerisinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bursaspor'u seviyorlarsa bu desteği bizden esirgemesinler. Burada şahıslar çok önemli değil. Başkandı, yöneticiydi, hocaydı. Bizi sevmeyebilirsiniz. Ama ortada Bursaspor gerçeği var. Başarısı için herkes katkı koymak zorunda. Bu sezonu iyi bir yerde bitirmek için bu bütünlüğü ortaya çıkarmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

”HAKKIMI ARAYACAĞIM” Fenerbahçe maçında hakem Yunus Yıldırım'ın kendisini tribüne göndermesini değerlendiren Sağlam, "Raporu gördüm. Yaşanan olayla rapor birbirine örtüşmüyor. Bu konuda sonuna kadar hakkımı arayacağım. Cezayı yedik. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olup verilen cezanın gereksiz olduğunu ortaya da çıkaracağım. Bunu da hukuksal anlamda mücadelemizi devam edeceğiz. Raporda el kol hareketi diyor. Ama dün de maçları izledik. Çok farklı muamelede bulunuyor hakemler" dedi.

”TAKVİYE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ” Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve takıma takviye yapılacağını söyleyen başarılı teknik adam, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda da yöneticiler bir iki gün içinde ciddi anlamda mesafe kat edip takıma oyuncu katacaklar. Ferdinand'da olabilir başkası da olabilir, bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA