Bucaspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 18. haftasında Bucaspor kendi sahasında Konya Torkuspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Konyaspor’u galibiyetten dolayı kutladığını belirterek, “Sahada iyi oynamasalar da mücadele ederek kazanmasını bildiler. Taraftarımızın tepkisi var. Bide Rizespor karşısında böyle tepki görmüştük. Ligin ilk maçları böyle sonuçlara açık olabiliyor. Gelecek maçlarda ise bu talihsiz puan kaybını en kısa zamanda telafi edeceğiz. Dahmane’nin kadroda olmaması idman eksikliğinden, Civar ise formundan dolayıydı. Yediğimizin gollerin yarısı serbest vuruşlardan yedik. Oyuncularıma sürekli diyorum köşelerde faul yapmayın. Bu maçı artık unuttuk. Önümüzdeki Erciyes maçına bakacağız” dedi.

Bucasporlu oyuncu Ömer Kahveci , “İki takımın da sahada ortaya koyduğu iyi bir futbol yoktu. Yağışta sahayı ağırlaştırmıştı. Fakat bizim için bahane olamaz. Net gol pozisyonları olmamasına rağmen saçma bir gol yedim. Bugün de formumuzda değildik. İlk maçlar da hep biz böyle oluyoruz. İleriki haftalarda toparlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Oyuncu Zekeriya Kacaroğlu, “Takım arkadaşımın ve hocamın dediklerine katılıyorum. Biz kaliteli bir ekip olduğumuz için bu yenilgiyi çabuk atlatacağımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki Erciyes maçını alıp bu mağlubiyeti camiamıza unutturacağız” şeklinde konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise, "Çok önemi bir maçı arkamızda bırakıp 3 puanı aldık. İlk yarıyı ortalama 2 puan ile 22 puan da tamamladık. Saha gerçekten çok ağırdı. Maç oynamaya uygun değildi. Golü ise hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolumuz ise istediğimiz gibi değildi. Çok arkaya yaslandık. Fakat oyuncularıma mücadeleleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Torku Konyasporlu oyuncu Erdal Kılıçarslan, “Gerçekten güzel bir gol attım. Kariyerim en güzel gollerinden biri olabilir. Benim için golü atıp atmamam önemli değil. Önemli olan ekip olarak takım oyunu oynamaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Önümüzde çok önemli bir maç var. Onada en iyi şekilde hazırlanıp 3 puanı alacağız” açıklamasında bulundu.

Oyuncu Murat Akın, “Oyun olarak bölüm bölüm istediğimizi yaptık. Hocamızın dediği gibi istemeden de olsa geriye kapanarak oynadık. Galibiyet için mutluyum” değerlendirmesini yaptı .

Kaynak: İHA