Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Ortaya koyduğumuz mücadele önümüzdeki haftalara da taşınacaktır'' dedi.

Hamzaoğlu, maçtan Sonra katıldığı basın toplantısında, Son dakikalarda kendi kalelerine attıkları golle maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Ortaya koyduğumuz mücadele önümüzdeki haftalara da taşınacaktır. Bundan Sonraki maçlardan iyi neticeler almak için mücadele edeceğiz. Eskişehir güçlü takımlardan biri. Ortaya konan oyundan dolayı futbolcularımızı kutluyorum'' dedi.

Hamzaoğlu, maç içinde sakatlanan Mustafa'nın birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını da sözlerine ekledi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Ahmet Cebe de çok iyi oyun oynadıklarını, böyle devam ettikleri takdirde çok şeyler başaracaklarına inandığını söyledi.

Sertan Vardar ise ligin ilk yarısının Son 2 haftasında Son dakikalarda gol bulduklarını, bu maçta Son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını kaydetti.

-Eskişehirspor cephesi-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor'un gösterdiği mücadeleyi takdir ettiğini belirterek, ''Oyunun başından itibaren yapması gerektiği gibi oyunu oynadılar ve bizim ona karşılık vermemiz gecikince, golü yedik. Rakibimize başarılar diliyoruz. Üst sıralarda yer alacaksak, ikinci yarıdaki oyunumuzu sürdürmemiz lazım'' diye konuştu.

Takımda çok genç oyuncu olduğunu söyleyen Yanal, ender pozisyonları yaratanların genç oyuncular olduğunu, bundan Sonraki maçlarda daha iyi olacaklarına inandığını kaydetti.

Eskişehirsporlu Veysel Sarı da takım olarak maçın ilk yarısına kötü başladıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

Tarık Çamdal ise zor bir deplasmanda ikinci yarıda iyi oyunu oynayarak, beraberliği yakaladıklarını belirtti.

Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA