Ünal Aysal: Sneijder kariyerini Galatasaray'da bitirmeyi planlıyor

Uzun uğraşlardan sonra Galatasaray'ın renklerine bağladığı Wesley Sneijder hakkında konuşan başkan Ünal Aysal, "Daha büyük oyuncularla yolumuza devam etmeye devam ediyoruz. Biz de Sneijder'i izleyerek Galatasaray'dan keyif almaya devam edeceğiz. Sneijder kariyerini Galatasaray'da bitirmeyi planlıyor. " dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla bağlanan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder transferi hakkında bilgi verdi.

Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder transferi ve Fatih Terim ile aralarında sorun olduğu iddialarına da cevap verdi. Başkan Aysal şunları söyledi:"Sneijder beni aradı. Ben de onu tebrik ettim. Sneijder çok heyecanlı. Çok mutlu gözüküyor. Ailesi ile beraber gelecek. Çok iyi niyetli ve hırslı bir oyuncu. Bizim iyi takımımız var ama kadro derinliği lazım. Fatih Terim'in onayı olmadan bu transferi yapmak cüret işidir. Onun haberi elbette vardı."

SNEİJDER'İ HEPİMİZ ÇOK İSTEDİK

Sneijder çok heyecanlı, yarın ailesi ile birlikte İstanbul'a geliyor. Sneijder kariyerini Galatasaray'da bitirmeyi planlıyor. Fatih Terim'in onayı olmadan Galatasaray'da transfer söz konusu değildir. Transferde en ufak bir detay saklanmayacak. İçiniz rahat etsin. Sneijder'i sadece ben değil, hepimiz çok istedik

CARLINHOS'U KULÜBÜ SATMAYA YANAŞMADI


Transferin gecikip gecikmediğinin sorulması üzerine ise Aysal, "Transfer aslında uzamadı. İki hafta böyle bir oyuncu ve detaylı bir işlem, bunun için çok kısa bir süre. Bu arada herkesin beklentisi 5 Şubat'a kadardı. Çilek ya da Portakal, Sneijder her meyvanın yerine oturacak biri. Carlinhos da Terim'in tercihleri arasında, kulübü satmaya yanaşmadı. Belki mevsim sonunda tekrar deneyeceğiz." diye cevap verdi.

TERİM'İN AÇIKLAMALARINI ÜSTÜME ALMADIM

Fatih Terim'in Cuma günkü açıklamalarının sorulması üzerine ise Aysal, "Ben üstüme almadım. Hocamızla ilişkimiz her zaman dikkatliydi. Medyanın hoca üzerinde büyük baskısı olmuştu. Medya cımbızla çekip, tabiri caizse romanlarla bunu oluşturdu. Fatih Terim'in tepkisi bunaydı. Zamanı geldiğinde de bunu açıklayacağını düşünüyorum.
Fatih Terim ile Bülent Tulun arasında ilk günlerde sorunlar oldu. Sonra devam etmedi. Artık kendi aralarında konuşabiliyorlar, yemek yiyebiliyorlar. Benden daha eski dostu Fatih Terim'in. Bunda artık ısrar etmeyi anlamıyorum." diye cevap verdi.