Sow ve Topal: Rakiplerin Puan Kaybettiği Haftada Kazanmak İstiyorduk

Fenerbahçeli Sow ve Mehmet Topal, maçın ikinci yarısında girmiş oldukları pozisyonları değerlendirselerdi sahadan galibiyetle ayrılacaklarını fakat değerlendirmeyince beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Sow ilk yarı istedikleri gibi oynayamadıklarını belirterek, "Kötü bir ilk yarı oldu. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynamaya başladık. İkinci yarı iyiydik. Çok sayıda golde bulabilirdik fakat girdiğimiz pozisyonlardan bu şansı yakalayamadık. Önümüzdeki maçta daha iyisini yapmak istiyoruz." dedi.

Golcü futbolcu, yedikleri gollerin konsanstrasyon eksikliğinden bahsedilebileceğini ifade etti.

Basın toplantısına katılan Mehmet Topal ise "İlk yarı çok kötü başladık. İlk yarı kötü bir oyun oldu. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmalıydık. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek maçı kazanabilirdik ama olmadı. Rakiplerin puan kaybettiği haftada bu iyi olmadı. Bütün maçlara iyi hazırlanmak zorundayız. İlk yarıdaki oyunu oynarsak bundan sonra zorlanırız ikinci yarıda güzel bir başlangıç olduğunu gördük." diye konuştu.