İnter Başkanı Moratti'nin Açıklaması

İnter Başkanı Massimo Moratti, ''Sneijder, Galatasaray'i gitmeye yakın mı -'' sorusuna, ''Evet, sanırım öyle'' yanıtını verdi.

Serie A takımlarından İnter'in resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Başkan Massimo Moratti, Sky Sport 24 kanalından Matteo Barzaghi'nin sorularını yanıtladığı belirtildi. Açıklamaya göre; Moratti, Wesley Sneijder ile konuştu ve Hollandalı futbolcuya, kendisiyle herhangi bir sorunu olmadığını belirtti.

Moratti, aynı doğrultuda olup olmadıkları konusunda görüştüklerini ancak şu an için bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

Moratti, ''Sneijder, Galatasaray'a gitmeye yakın mı -'' sorusuna ise, 'Evet, sanırım öyle'' yanıtını verdi.

Sneijder ise Moratti ile iyi bir ilişkilerinin olduğunu ve aralarında geçenin, güzel bir sohbet dışında bir şey olmadığını söyledi.

Sneijder, İnter taraftarlarının çok iyi olduğunu ve İnter formasıyla her türlü başarıyı elde ettiğini dile getirerek, ''Burada mutluyum ama şu an ben bile kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Başkan bana, 'Galatasaray'a gidecekmişim gibi göründüğünü, ancak zayıf da olsa burada kalma ihtimali olup olmadığını' sordu. İki seçenekten biri olacak. Göreceğiz'' diye konuştu.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Kaynak: AA