Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor Önünde Galibiyet Arıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor'u mağlup ederek rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor.

İlk yarının son haftasında kendi sahasında Kardemir D. Ç. Karabükspor mağlubiyetinin ardandan Aykut Kocaman'ın istifa etmesi daha sonrasında Kocaman'ın döndürülmesi ile zorlu bir süreç yaşayan sarı - lacivertliler, bu maçı kazanarak hem ikinci yarıya iyi başlangıç yapmayı hem de liderle arasındaki puan farkını üçe indirmeyi hedefliyor.Antalya'da gerçekleştirilen devre arası hazırlık kampının ardından Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzonspor ve Bursaspor'u mağlup ederek lige hazır olduğunu gösteren Fenerbahçe, takımda oluşan olumlu havayı bu maçta da devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Bu arada Sanica Boru Elazığspor maçı öncesinde ev sahibi ekipte dört eksik futbolcu bulunuyor. Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ve sonrasındaki olaylar nedeniyle cezası süren Raul Meireles'in yanısıra sarı kart cezalısı Bekir ve Hasan Ali ile Afrika Uluslar Kupası maçları için Nijerya kampında bulunan Yobo, bu maçta görev yapamayacak. Bu arada devre arasında birçok oyuncuyu kadrosuna dahil eden Sanica Boru Elazığspor, güçlü rakibi karşısında puan alarak en azından tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: İlker Meral, Serdar Akarca, Hakan Yemişken
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Salih, Baroni, Krasic, Sow
Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat, Orhan, Serdar Sane, Köksal, Mustafa Sarp, Zeegelaar, Jervis