Kick Boks Hocası Zabıta Esnafı Şaşırttı

Kayseri’de 20 yıldır zabıta olarak görev yapan Halil Demir’in akşamları da kick boks antrenörlüğü yaptığını öğrenen esnaf, şaşkınlığını gizleyemedi.

Zabıtalık mesleğini ve kick boks antrenörlüğünü sevdiğini söyleyen Halil Demir, “Gördüğünüz gibi denetimlerimizi sürdürüyoruz. Akşam olduğu zaman da salona geçiyorum. Orada acemi ve milli sporcularımızı yetiştiriyoruz” dedi.

Milli takımda da antrenör olarak görev yaptığının altını çizen Demir, “Milli takıma çağrıldığımızda orada da hizmet ediyoruz. Bu şekilde kendimi mesleğime ve spora adadım. Burada önemli olan, gençlerimizin spora yönelmesi” diye konuştu.

Zabıtalığın yanında sport antrenörü olarak çalışmanın zor olduğunu ancak küçüklükten beri tek bir şey ile uğraşarak onunla yetinen bir insan olmadığını anlatan Demir, “Çalışmayı seviyorum. Milli takımımıza sporcu verebilmek bizim için çok önemli. Bu da bize yorgunluğumuzu unutturuyor” diye konuştu.

Bazı esnaf da Demir’in kick boks hocası olduğunu bilmediklerini belirterek, “Zabıta olarak geldiğinde görüşüyoruz. Arada kontrol amaçlı uğrarlar, kendisini oradan tanırız. Zabıtanın da spor yapması güzel bir şey ama kendisinin kick boks hocası olduğunu duyunca şaşırdım. Zabıtalarla bir problemimiz yok. Bu bakımdan rahatız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA