Elazığspor'a Transfer Olan Eren Aydın’dan Eyüpspor’a Veda

Sanica Boru Elazığspor’a transfer olan Eyüpspor’un başarılı futbolcusu Eren Aydın takım arkadaşları ve teknik heyetle son kez bir araya geldi.

Eyüpspor Tesisleri’nde futbolcular ve teknik heyetle vedalaşan Eren Aydın, “Hedefim tekrar süper lige dönmekti” dedi.

Sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan, Eyüpspor’a transfer olduğunu ve Eyüpspor camiasının kendisine kucak açtığını belirten Eren, “Tekrar Süper Lig’e döndüğüm için çok mutluyum. Şimdi ki hedefim ise Sanica Boru Elazığspor’u bu kötü durumdan çıkarmak için elimden geleni yapmak” diye konuştu.

"ÇOK ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

İstanbul’dan, Elazığ’a gidişinde herhangi bir uyum sorunu yaşamayacağını belirten Sanica Boru Elazığspor’un yeni transferi Eren Aydın, “Gurbette çok oynadım. Yaklaşık 1,5 yıldır İstanbul’da futbol oynuyorum. O yüzden de çok zorluk çekeceğime inanmıyorum” şeklinde konuştu.

Eren Aydın, 1,5 yıllık bir anlaşma yaptıklarını ve parasal konuların ise iki kulüp arasında gerçekleştiğini söyledi.

"YILMAZ VURAL’LA ÇALIŞMAK BÜYÜK BİR ZEVK"

Yeni hocası Yılmaz Vural'ı çok iyi tanıdığını ifade eden Eren, "İnşallah orada hep beraber başarılı olup, Sanica Boru Elazığspor’u en iyi yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Eren Aydın’ın kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Eyüpspor’un teknik direktörü Murat Şahin, “ Eren, Eyüpspor’a maksimum bir şekilde faydasını sağlamıştır. Eren Aydın, bizim oynadığımız lige fazla gelen bir oyuncuydu. Bizde onu burada oynattıktan Sonra tekrar ait olduğu yere, Süper Lig’e göndermek bizim için de güzel oldu. Hakettiği yere gittiği için ayrı bir sevincimiz var” açıklamalarında bulundu.

Eyüpspor’un yardımcı antrenörü Mehmet Yozgatlı ve Serhan Göçen’de, Eren Aydın’ın Süper Lig’e yani ait olduğu yere gitmiş olmasının kendilerini sevindirdiklerini belirterek, Eren’in başarılarını Süper Lig’de de devam ettirmesi gerektiğini söylediler.

Sanica Boru Elazığspor’un, Eyüpspor’dan transferi Eren Aydın takım arkadaşları ve teknik ekiple vedalaştı. Son kez Eyüpspor çimlerine çıkan Eren Aydın, burada takım arkadaşlarıyla birlikte Son antrenmanını gerçekleştirdi .

Kaynak: İHA