Antalya Havalimanı'nda Kalabalık Bir Taraftar Grubu Tarafından Karşılanan Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Kadro, İzdiham Nedeniyle Zor Anlar Yaşadı

Fenerbahçe Futbol Takımı, hazırlık kampı için Antalya'ya geldi.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki sarı-lacivertli kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya ulaştı.

Antalya Havalimanı'nda sarı lacivertli takımı kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Havalimanında güvenlik kontrolünden geçenteknik direktör Kocaman ve futbolcuları taraftarlar çiçekler ve meşalelerle karşıladı. Güvenlik kordonunda yürüyen futbolcu ve teknik kadro zaman zaman ezilme tehlikesi geçirdi. Bu sırada bir taraftar Kocaman'a, ''Sen bizi bırakma'' yönünde tezahüratta bulundu. Taraftarlar Fenerbahçeli futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbolcuları Belek'te kampa gireceği otele taşıyan otobüsün önünde toplanan taraftarlar, meşalelerle yürüyerek, otobüsle gişelere kadar yürüdü.

-Kamp kadrosu-

Teknik direktör Kocaman, kamp kadrosuna altyapıdan Hakan Cinemre, Gökhan Sazdağı, Beykan Şimşek ve Aziz Ceylan'ı da kattı. Sarı-lacivertlilerin 28 kişilik kamp kadrosunda, şu futbolcular bulunuyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Cinemre, Cristian, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Stoch, Meireles, Recep Niyaz, Caner Erkin, Kuyt, Krasic, Sezer Öztürk, Gökhan Sazdağı, Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek, Aziz Ceylan.

Muhabir: Sefa Karacan/Hüseyin Kanber/Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA