Mutlu Toptu: Çok Akıllı Oynadığımızı Düşünüyorum

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu, ligin 18. haftasında Kayserispor'u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "6 günde 2 maç oynamamız oyuncuları yormuştu.

O yüzden çok akıllı bir maç oynadığımızı düşünüyorum." dedi.

Topçu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Lider Galatasaray'ın kaybettiği 3 puandan sonra bu maç ayrı bir önem taşıyordu. Kazandığımız halde 6 puan kalacaktı aramızda. Bunu başardık. Bakın 6 günde çok zor mücadele verdi. Sivas'ta kar altında ve burada Fenerbahçe'ye karşı oynadık. Bugün de galip geldik. Arkadaşlarımı kutluyorum. Şimdi Türkiye kupası var, ona hazırlanacağız. Rakibin ilk girdiği pozisyondan sonra gol oldu. 1-0'dan 2-1 öne geçmek beni tatmin etti. 6 günde 2 maç oynamamız oyuncuları yormuştu. O yüzden çok akıllı bir maç oynadığımızı düşünüyorum.""TARAFTARI BEKLİYORUZ"Topçu, taraftarlarla ilgili olarak ise, "Buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Gelmeyen taraftarları da bekliyoruz. Çünkü onlarla birlikte şampiyon olduk. Bizim takımımız çok güçlü bir takım ama taraftarla daha güçlü oluyor. Kendilerini bekliyoruz, inşallah bekleriz." diye konuştu.

İBRAHİM: DEVAMI GELECEK

İbrahim Öztürk, sezonun ilk yarısında hesapta olmayan puanlar kaybettiklerini belirterek, "İkinci yarıda bunu telafi edecektik. Bugün iyi bir maç oldu. İnşallah bu bir başlangıç olacak, devamının da geleceğini düşünüyorum. Taraftarımız da yoğun bir tempo yaşıyor. Bugün bizi destekleyenlere teşekkür ediyorum. Televizyonun başında değil de burada olurlarsa hedefe daha emin adımlarla yürürüz." diye konuştu.

Musa Çağıran ise şunları ifade etti: "İlk yarıda daha çok biz oynadık ve pozisyonlar bulduk. ilk geldikleri pozisyonda gol buldular. Maçı bırakmadık. Daha iyi şekilde mücadele ederek 2 gol birden bulduk. İlk yarı hesapsız puanlar kaybettik. İnşallah bunları ikinci yarıda kaybetmeyip takımımızı daha ileri taşırız.

"PROSİNECKİ: BASİT HATALARDAN YEDİĞİMİZ GOLLERLE MAĞLUP OLDUK

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, çok önemli bir maç olduğunu hep söylediklerini belirterek, şunları dile getirdi: "Deplasmanda ikinci yarıya iyi başlamak isterdik. İkinci yarıya iyi başladık. Golü bulduk tutmaya çalıştık. Ama kendi hatalarımızdan defansif anlamda beceriksizliğimiz yüzünden gol yedik. Ama golden sonra da pozisyonlara girdik, gol de attık. Ofsait dendi bilmiyoruz öylemiydi. Basit hatalardan yediğimiz gollerle mağlup ayrılıyoruz. Artık önümüzdeki maçlara bakıp, buradaki maçtan alacağımız derslerle ileriki maçları daha iyi oynamalıyız.

"BOBO: TEHLİKENİN FARKINA VARMALIYIZ

Bobo ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Bursa deplasmanında maçın zor geçeceğini biliyorduk. Golle başladık, gol pozisyonlarına da girdik. Ama ilk devrede yaptığımız basit hatalardan gol yeme alışkanlığımız devam ediyor. Buna bir çare bulamadık. Beraberlik için çalıştık. Benim ve Ceyhun'un pozisyonu vardı, bana göre ofsait değildi. İkinci yarı da kalecinin beni düşürdüğü bir pozisyon vardı. Hakem sarı kartla değerlendirdi ama bence farklı olabilirdi. İkinci ligi düşmemek için çalışmamız lazım. Tehlikenin farkına varmalıyız."Malik de şunları söyledi: "Daha fazla zeki olmamız gerekiyordu. Maalesef bugün ilk golü atıyorsunuz, daha birlikte oynamamız gerekirken onu maalesef yapamadık. Hatalarımızın devam ettiğini görmek üzücü."