Galatasaray'da Divan Üyeliğine Hak Kazanan 165 Üyemiz Beratını Aldı

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı bugün yapıldı.

Toplantıda, kulüp üyeliğinde 25. yılını dolduran 165 üye Divan Üyesi olarak Divan Beratı aldılar.Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Futbol Teknik İdari Sportif Direktör Fatih Terim de 7446 sicil numarasıyla Divan Beratı’nı Başkan Ünal Aysal’ın elinden aldı. Verilen bu beratlarla beraber Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üye sayısı 1839'a yükseldi.Toplantıda Divan Kurulu üyelerinin yerlerini almasının ardından berat dağıtım törenine geçildi. İlk olarak Futbol Teknik İdari Sportif Direktör Fatih Terim berat alırken, Terim'e Divan Kurulu üyeliği belgesini Başkan Ünal Aysal verdi. Bu sırada bir açıklama yapan Ünal Aysal, Terim'e beratını vermiş olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, ''Söylenecek her şey ortada. Fatih hocamız da bugün beratını aldı. Bu beratı vermiş olmaktan dolayı son derece mutluyum.'' dedi.

Başkan Aysal'dan sonra söz alan Terim ise, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeliğine hak kazandığı için gururlu olduğunu ifade ederek, ''Şimdiye kadar taşıdıklarımdan çok değişik bir heyecan. Ayrıca mutluluk ve onur verici bir olay. Bunu da başkanımızın elinden almak beni ayrıca gururlandırdı. Sayın başkanımıza, Divan Kurulu Başkanımıza ve tüm Divan Kurulu üyelerine teşekkür ederim.'' diye konuştu.

Toplantıda, 2012 yılında uluslararası organizasyonlar ve Türkiye Şampiyonalarında başarı kazanmış olan Galatasaray Spor Kulübü'nün voleybol, kürek, sutopu, yelken ve judo şubeleri yönetici, antrenör ve sporcularına da ''Divan Başarı Beratı'' verildi.