Yazıcı: “Ozan’ı Anlatırsak Futbol Hayatı Zarar Görür”

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kadro dışı bırakılan Ozan İpek’in vukuatlarını anlatması durumunda futbol hayatının zarar göreceğini söyledi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, kulübün Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Kadro dışı bırakılan Ozan İpek’in bazı şeylerinin anlatılmayacağını ifade eden Yazıcı, “Hocamızda onunla ilgili bazı şeyler söyledi.

Ozan İpek’i ben aldım. Kuzu gibiydi. O kadar çok şeyler oldu ki bunları burada söylersem hem kulübe hem de onun futbol hayatına zarar verir. Zamanı gelince söyleriz. Kimse elindeki yıldızı kaybetmek istemez” dedi.

“KASAMIZDA BOŞ, BORCUMUZ DA YOK”

Bursaspor’un menfaatleri için uğraştığını belirten Yazıcı, “Taraftar ‘Batalla’yı satsana’ diye bağırıyor. Benim aldığım ve benim ağzımdan öyle bir şey çıktımı? Serdar Aziz konusunda kötülük ediyorlar. Altyapıdan çıkaran biziz. İyileştirme yapmışız. Zaman gelir yine yaparız. Onu konuşturarak, böyle bir haber çıkmasının anlamı nedir? Ben Bursaspor’un menfaatleri için uğraşıyorum. Şuanda kasamızda boş, borcumuzda yok. Bursaspor eski günlerine dönerse bir daha biter. Benim kimseyle kavgam yok ama benimle kavga etmek isteyenler var” diye konuştu.

Divan Kurulu Toplantısı başkan İbrahim Yazıcı'nın konuşmasının ardından sona erdi .

Kaynak: İHA