Şenol Güneş: İkinci Yarıda Daha Keyifli Bir Takım İzlettirme Amacındayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarıda futbollarını geliştirerek taraftarlara daha keyifli bir takım izlettirme amacında olduklarını söyledi.

Güneş, Trabzon Dergisi’nde yer alan yazısında, ligde puan olarak geride olmalarının kendileri için önemli eksik olduğuna vurgu yaptı. Ancak özellikle Son hafta oynadıkları Galatasaray maçında istenince iyi işler yapabilecek bir kapasiteye sahip olduklarını gösterdiklerini anlatan deneyimli hoca, “Trabzon futbol kültürü olan bir şehir. Bu kültürün taşıdığı misyonu yerine getirme zorunluluğumuz var. Elbette yaşadığımız kayıplar bizi moral motivasyon olarak fazlasıyla olumsuz etkiledi. Bu nedenle bizlere yönelik üzüntü ve kızgınlığı çok iyi anlayabiliyorum. Ancak bunu bir babanın çok sevdiği çocuğuna olan kızgınlık gibi algılamak gerektiğini düşünüyorum. “ dedi.

Sezona kötü başlamaları ve ardından gelen puan kayıplarının sıkıntılar yaşamalarına neden olduğunu ifade eden Güneş, takım olgusunu tam anlamıyla yerli yerine oturtamadıklarını kaydetti.

Güneş, bunlara rağmen taraftarlarının kendilerini desteklediğine değindi.Bazı dış faktörler kendilerini etkilese de bunlara takılıp kalmamaları gerektiğinin altını çizen Güneş, “Ülkesini seven insanlar olarak adalet beklemek hakkımız. Bu anlayışın yerleşmesi gerektiği de doğrudur. Ama biz Her Şeye Rağmen işimizi yapmaya devam etmeliyiz. Üzülüyoruz ama üzülmek sorunu çözmüyor.” ifadelerini kullandı.Oyun olarak da iyi bir seviyede olmadıklarını, bu durumu düzeltmek için gayret sarfedeceklerini söyleyen tecrübeli hoca, ikinci yarıda futbollarını geliştirerek taraftarlarına daha keyifli bir takım izlettirme amacında olduklarını ifade etti.

Güneş, yeni yılı yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini belirtti.