Galatasaray’dan Eski Kaptana Vefa Örneği

Galatasaray’ın eski milli futbolcusu ve kaptanı Erhan Önal’a destek için, Galatasaray Adasında yemek düzenlendi.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray’ın eski futbolcusu Erhan Önal eski takım arkadaşları ve yöneticilerle bir araya gelerek moral buldu. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu tarafından düzenlenen organizasyonda, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Ali Gürsoy, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Servet Yardımcı ve Galatasaraylı eski futbolcular katıldı.

Yaşadığı zor günleri atlatan Erhan Önal, konuşmada güçlük çeksede Levent Nazifoğlu’nun yardımıyla basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Eski takım arkadaşlarıyla ve dostlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Önal, “Bütün arkadaşlarımı gördüğüm için çok mutluyum. Çok sıkıntılı günler geçirdim. En kısa zamanda daha iyi duruma geleceğim. Buraya gelip, bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Nisan ayında Barcelona veteran takımıyla yapılacak maçta bende oynamak istiyorum” dedi.

Erhan Önal’a her zaman destek olduklarını belirten Nazifoğlu, “Erhan çok zor günler geçirdi. Devlet de, federasyonda çok yardımcı oldu bu süreçte. Şu an Erhan konuşma terapisine devam ediyor. Bir tek konuşma sorunu var, onun da üstesinden gelecek” diye konuştu.

Erhan Önal için Galatasaray Adasında düzenlenen destek organizasyonuna yarın oynanacak Kasımpaşa maçı sebebiyle kampta olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim katılamazken, bütün futbolculara imzalatarak gönderdiği Galatasaray formasını, sarı-kırmızılıların yine eski kaptanı Cüneyt Tanman hediye etti.

Erhan Önal, bu zorlu süreçte kendisine desteğini eksik etmeyen Servet Yardımcı’ya plaket takdim etti .

Kaynak: İHA