Selahattin Dervent Kampı Değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, kamp döneminin kendileri açısından verimli geçtiğini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor 10 günlük Antalya kampını tamamlayarak Denizli'ye döndü. Antalya'da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, bunu lige yansıtacaklarını söyledi.

Kamp öncesi hedeflenen seviyeye geldiklerinin kaydeden Dervent, "Bu bir süreçtir. Önümüzdeki ilk iki hafta kondisyon çalışmaları devam edecek. Çünkü bizi yoğun hava şartlarında ağır sahalar beklemekte. Bu şartlara uygun olmak için bu antrenmanları sürdürmek zorundayız. Bu arada hedeflerimiz arasında kampta taktik hedeflerde vardı. Taktik anlayışı bakamından da çok büyük mesafe aldığımızı düşünüyorum. Takım taktiğinin ve futbolcuların takım adaptasyonun arttığını düşünüyorum. İkinci devre futbolu gözler dolduran bir Denizlispor izleyeceğiz” dedi.

Takımdan gidenlerin yerini aldıkları futbolcularla doldurmaya çalışacaklarının ifade eden Dervent, "Takımımıza yeni katılan ve maçlarda çok forma şansı bulamayan arkadaşlarımızı hazırlık maçlarında yakından takip edip değerlendirmeye aldık. Diğer taraftan da takıma yeni katılan futbolcuların takım arkadaşlarıyla bir arada olmaları kaynaşmayı da hızlandırdı. Arkadaşlık bağlarını kısa bir sürede sağlam hale getirip, takım ruhunun ortaya çıkmasını olumlu etkiledi. Aynı zamanda ligin bitiminde sakatlanan oyuncularımızdan Berkay Can ve Yusuf Emre Kasal’ın sakatlıktan çıkıp aramıza katılması, aynı zamanda da İsmail Haktan ve Yenal’ın tedavilerini sağlık ekibimiz tarafından itinalı bir çalışmayla sakatlıktan kurtulmalarını sağlamaları bizim için sevindirici oldu” diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor'un Finlandiya 2.Lig takımlarından FC Lahti'den forvet oyuncusu Ariel Thierry Hgueukam ile anlaştığı belirtildi .

Kaynak: İHA