Mutlu Topçu: “her Şey Bitmiş Değil”

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Mutlu Topçu, Fenerbahçe mağlubiyetinin her şeyi bitirmediğini ve geriye kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında Bursaspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın müsabakadan ihraç edilmesiyle basın toplantısında konuşan yardımcı antrenör Mutlu Topçu, Fenerbahçe mağlubiyeti ile her şeyi kaybetmediklerini belirterek, “Bu maç çok önemliydi. Sivas’ta kaybettik. Oyuna ilk yarı itibariyle iyi başladık ama dakikalar gittikçe ikinci yarının başlamasıyla çok coşkulu takım seyrettik. Daha sonra goller geldi. Buraya kadar her şey güzeldi. Konsantrasyon eksikliği ile iki gol birden yedik. Her şey bitmiş değil. Daha 3 maçımız var. Sadece avantajımızı kaybettik. Geriye kalan 3 maçı da kazanmak istiyoruz” dedi.

Ertuğrul Sağlam’ın orta hakem Yunus Yıldırım tarafından atılmasını değerlendiren Topçu, “Bizler robot değiliz. ‘Gelirsin uyarırsın yapmayın etmeyin’ dersin her pozisyonda da teknik direktör atılmaz ki. Bir teknik direktörün atılması takım için zordur. Olayın böyle değerlendirilmesini istiyorum. N’Diaye’nin gitmesi bizim hesaplarımızda yoktu. Onun yerine bir oyuncu almayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“KONSANTRASYON EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR”

Son dakikalarda yedikleri gollerin konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını ifade eden Topçu, “Çalışılması gerek. Sadece bizim takımla alakalı değil. Bunlar çalışıldıkça düzelecek şeydir. Bunları düzeltmek gerek. Moralimizi kaybetmeden tekrar ayağa kalkmalıyız” dedi.

Taraftarların tepkisini değerlendiren Topçu, “Seyircinin tepkisi olumlu ya da olumsuz olur. Bununla ilgili pek fazla yorum yapmayı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

"ÖNE GEÇTİKTEN SONRA MAÇI VERMEK KÖTÜ OLDU"

Yetenekli oyuncu Hakan Aslantaş ise, ”Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Şanssız bir gol ile geriye düştük. İkinci yarı daha iyi Bursaspor vardı. 2-1 öne geçtikten sonra maçı vermek kötü oldu. Grup maçı olduğu için bizim takım, Sivas’ı da yener, 1461 Trabzon’u da yener. Şanssız bir maç oldu” dedi.

Türkiye’nin en iyi takımlarından biriyle oynadıklarını ifade eden Okan Deniz, “İkinci yarıya iyi başladık. Daha iyi savunma yapmamız gerekiyordu ama olmadı. 3 gün sonra oynayacağımız Kayseri maçından galip gelmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA