Kulüp Başkanı Şahin'den Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda yeni transfer Ekigho Ehiosun ile sakatlıkları devam eden Gökhan, Erdem ve Uğur düz koşu yaparken Shelton, Hamroun, Kağan antrenmana katılmadı.

Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında kadroya alınan Lua Lua ile Mabiala'da antrenmanda yer almadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman öncesinde kulüp yönetimi kurban kesti.

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımında 8 eksik futbolcunun bulunduğunu, buna rağmen kazanacak güce sahip olduklarını söyledi.

Ligdeki konumlarını sezon sonuna kadar korumak istediklerini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

''Trabzon'a kazanmak için gideceğiz. Tabii ki futbolda 3 netice var. Ama inşallah biz kazanırız ve yolumuza devam ederiz. Onun için dua ediyoruz. Ligdeki konumumuz iyi. İnşallah böyle devam ederiz. Takımımız çok güzel bir kamp dönemi geçirdi. Ama son haftalarda talihsiz sakatlıklar yaşadık. Futbolun içinde sakatlıklar var. 8 oyuncumuz sakat. Herhalde üzerimizde nazar var dedik ve kurban kestik. Allah kabul etsin. İnşallah bundan sonra sakatlıklar yaşamayız. Takımımızın her geçen gün kondisyon ve sinerjisi artıyor. Kardeşlik ve arkadaşlık üst düzeyde. Havamız çok iyi. Takıma yeni gelen arkadaşlarımızda bildiğimiz oyunculardı. Uyum sorunu yaşamadılar. İnşallah sezon sonunda gülen taraf oluruz.''

-Transfer çalışmaları-

Devre arası transfer yapmanın zor olduğunu söyleyen Şahin, ''Arkadaşlarımız bir haftadır Avrupa'da. Bağlantı kurduğumuz futbolcuların maçlarını izliyorlar. Bir stoper arayışı içerisindeyiz. Bugün yarın bir sonuca varırız. Transferde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütçemize en uygun olanını almaya çalışıyoruz. Alacağımız oyuncunun takımızın oyun sistemine uyması önemli. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. İyi bir oyuncu alarak transferi noktalamak istiyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Kaynak: AA