Efsane Kadro'dan Büyükerşen'e Ziyaret

Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Eskişehirspor'un efsane kadrosunda yer alan ve Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu'nu oluşturan İsmail Arca, Nihat Atacan, Hüdai Doğu, Ender Konca, Gani Gümüşcan, Feza Baycan ve Necmi Aktuna, Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Dernek çalışmaları, Eskişehirspor ve amatör futbol konusunda Büyükerşen ile fikir alışverişinde bulunan dernek üyeleri, amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Büyükerşen'e teşekkür etti.

Büyükerşen de Eskişehirspor'un kent için çok önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Ziyaret sonunda, Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arca, Başkan Büyükerşen'e üzerinde Efsane Kadro'nun imzaları olan bir futbol topu hediye etti.

-Işıkspor'un 74'ncü kuruluş yıl dönümünü kutlandı

Işıkspor'un düzenlediği gecede takımın 74'ncü kuruluş yıl dönümünü kutlandı.

Tepebaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a Işıkspor'a desteklerinden dolayı kulüp Başkanı Aydoğan Karakurt tarafından plaket verildi.

Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmada, Işıkspor'un Eskişehir tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek takımın yıl dönümünü kutladı.

Geceye CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Eskişehirspor'un efsane takım oyuncuları, Işıkspor'un yöneticileri ve sporcular katıldı.

-Milletvekili Kurt ve Başkan Ataç, Çukurhisar'da ev ziyaretinde bulundu

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Tepebaşı İlçe yönetimi, Çukurhisar'da ev ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Ataç vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda bu yıl içerisinde doğalgaz sorununun çözülmesi için gerekli girişimlerin yapılacağını belirterek, alt yapının Satılmışoğlu Mahallesi ile birlikte çözüme kavuşturulacağını bildirdi.

Bölgede önemli çalışmalar yapıldığı bilgisini veren Başkan Ataç, ''mahalle olan tüm köy ve ilçelerde vatandaşın mağdur olmaması için tüm çalışmaları gerçekleştirdik, vatandaş hizmet binasına gelmeden tüm işlemlerini Çukurhisar'da bulunan merkezimizde yapabiliyor'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Fatih Doğan

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA