Belhanda bu hafta bitebilir

Futbol yorumcusu Sinan Engin, “Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olabilir, kaynağım da Aziz Yıldırım” dedi.

Aziz Yıldırım 'ın yakın dostu olan Sinan Engin, Beyaz TV 'de “Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olabilir, kaynağım Aziz Başkan” diyerek sarı-lacivertli takımın mutlu sona çok yaklaştığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig 'in ilk yarısını lider Galatasaray 'ın 6 puan gerisinde kapatan ve ikinci yarıda bu farkı kapatıp şampiyon olmak için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe 'de herkes Younes Belhanda 'yla ilgili resmi açıklamayı bekliyor. Yaklaşık 15 gün önce oyuncuyla 3.2 milyon avro senelik ücret karşılığında 4.5 senelik anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, kulübü Montpellier 'nin de direncini kırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Öyle ki oyuncu da Fenerbahçe 'ye gelmek için gün sayıyor. Fakat Montpellier Başkanı Nicollin, bir türlü transferin tam olarak bitmesine izin vermiyor. İşte böyle bir ortamda müjde, başkan Aziz Yıldırım 'ın yakın dostu, yorumcu Sinan Engin 'den geldi.

'Kaynağım Aziz Yıldırım '
Beyaz TV 'de yorumculuk yapan Engin, bilgiyi Aziz Yıldırım 'dan aldığını söyleyerek yıldız oyuncunun bu hafta içinde sarı-lacivertli formayı giyebileceğini iddia etti. Engin, “Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olabilir, kaynağım Aziz Yıldırım” diyerek, sarı-lacivertlilerin başkanından aldığı bilgi doğrultusunda açıklama yaptığını vurguladı.

Transferde bir türlü istediği adımları atamayan Fenerbahçe 'de, Aykut Kocaman 'ın çok istediği 22 yaşındaki Younes Belhanda için başkan Aziz Yıldırım da bir süre önce bu transfere bizzat el atmıştı.