Yenge veda etti sıra Sneijder'de

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Hollandalı yıldızın eşi Yolanthe, "İtalya'da unutulmaz anlar yaşadım. En güzel yemekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano'dan ayrılmak zor olacak" diyerek İtalya'ya veda etti. Başkan Ünal Aysal da transferin yüzde 95 bittiğini açıkladı.

Hollandalı yıldız oyuncu Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'dan Sarı- Kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar geldi. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetesi La Gazzetta dello Sport'a konuşan Yolanthe Cabau, Milano'dan ayrılacağının sinyallerini verdi. İtalya'yı çok özleyeceğini belirten Yolanthe, 'En iyi meyveler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano'dan ayrılmak zor olacak. İtalya'da çok güzel şeyler yaşadık.

TARAFTARA CEVAP!
Sneijder'in eşi Yolanthe, Sarı-Kırmızılı taraftarların Twitter üzerinden yaptıkları çağrıya da kayıtsız kalmadı. Sarı- Kırmızılılar tarafından sürekli mesajlar alan güzel oyuncu, twitter hesabından da cevap yazarak teşkkür etti. Yolanthe bir Galatasaray taraftarını etiketleyerek, 'İlginize çok teşekkür ederim. Hepiniz çok tatlısınız ' ifadelerini kullandı.

BABADAN DA ONAYI ALDI!
Babasıyla Son kez G.Saray hakkında konuşan ve onay alan Sneijder'in kararını bugün açıklanması bekleniyor. Sneijder'in menajeri Soren Lerby de bugün Milano'ya giderek Sneijder ile Son kez durum değerlendirmesi yapacak.

AYSAL: TRANSFER YÜZDE 95 BİTTİ
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da İtalyan medyasına transferle ilgili konuştu. Sky Sports İtalia'ya konuşan başkan Aysal, Sneijder transferinin yüzde 95 oranınında Sona erdiğini söyledi.

ÇOK TATLISINIZ!
Sneijder'in eşi Yolanthe, Twitterdan kendisine sürekli tweet atan taraftarlara cevap verdi: 'İnanılmaz tatlı mesajlarınız için teşekkür ediyorum '

TARAFTAR BEKLİYOR
Sarı-Kırmızılı taraftarlar Twitter'da #WeWantYouAt- GALATASARAYSneijder 'Seni G.Saray'a istiyoruz ' başlığını Dünya listesinde 1 numara yaptı.

FORMASI 10 EURO'YA KADAR DÜŞTÜ!
Galatasaray'ya imzası an meselesi olan Wesley Sniejder'e İtalya'da ilgi azalıyor. Hafta Sonu oynanan Pescara maçı öncesinde ve Sonrasında Giueppe Meazza Stadı çevresinde Sneijder formaları indirimli satıldı. Elde kalan ve 25 euroya satılan formalar arasında Sneijder'in giydiği 10 numaralı Inter formasına indirimde 10 euro değer biçildi. Bu görüntü Sneijder'in Milano günlerinin Sona erdiğinin net bir şekilde göstergesi gibiydi.