Sneijder: 'Türkiye'nin Hagi'si olmak istiyorum' dedi

Sneijder, Abdurrahim Albayrak'la telefonda konuştu.

Galatasaray'da Fatih Terim ile arasına kara kedi girdiği iddia edilen Abdürrahim Albayrak BEYAZ TV'de yayınlanan BEYAZ FUTBOL Programı'na konuştu ve gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

BENİM KİMSEYLE KAVGAM OLMAZ!

'Benim kimse ile kavgam olmaz. Hele Fatih hocam ile asla olmaz. Onunla dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır. O gün idmana geldiğimde başkanımız ile yarım saate yakın telefonla konuştum. Neden bir araya gelmedi diye yorum yaptılar. Şerefim üzerine söylüyorum bir sorun yok. Biz hocam geldiğinden bu yana gece 3'lere kadar oturuyoruz. Hatta hocama gazeteciler bunu sorduklarında sert tepki verdi.'Size idmanı açıyorum olay oluyor' dedi. Bizim aramızda en küçük sorun yok. Olması da mümkün değil'

HOCA NEDEN SNEİJDER'İ İSTEMESİN?


Biz hoca ile İtalya'ya bile gittiğimizde ona sevgi gösteriyorlar. Daha havaalanında hocayla fotoğraf çektirmeye çalışıyorlar. Biz işimizi yapıyoruz. Hoca neden istemesin Sneijder'i böyle bir şey olur mu? Hocanın Ronaldinho'yu istemediğini nereden biliyorsunuz. Ben böyle şeyleri söyleyen kişileri yönetici olarak görmem.

BUGÜN BİLE 3-4 KEZ KONUŞTUK!


Sneijder ile başkanımız görüştü. Olumlu gidiyor. Kulüple anlaşma sağlandı. Futbolcudan cevap bekliyoruz. Bunlar kolay işler değil. Bu konularda sabırlı olmak gerek. Türkiye'ye gelip Hagi olmak istiyorum dedi kendisi hatta. Bugün bile 3-4 defa konuşuldu. Galatasaray'ın parasını iyi idare etmek için çalışıyoruz.

SERDAR AZİZ İÇİN BURSA İLE GÖRÜŞTÜM!

Bursaspor ile Serdar Aziz için ben konuştum. Satmak istemediklerini söylediler. Biz de saygı duyduk. Fatih hocamız ile sayın başkanımız arasında bir sorun olması düşünülemez. Bu mümkün değil.

SCHALKE'Yİ ELERSEK 3.9 MİLYON EURO ALACAĞIZ

Galatasaraylı yönetici Şampiyonlar Ligi'nde Schalke engelini geçtikleri takdirde UEFA'dan 3.9 milyon euro daha alacaklarını da sözlerine ekledi.

BEYAZ GAZETE