Süper Amatör Küme

Süper Amatör Küme Ligi ikinci hafta maçında Oltu 25 Martspor kendi sahasında Ilıca İdman Ocağı’na 2-0 yenildi.

Soğuk havaya rağmen yaklaşık 100 kadar taraftarın izlediği maçta, 25 Martspor kanadında ikinci yarı yapılan oyuncu değişiklikleri de sonuca etki etmedi ve maç sonunda Ilıca İdman Ocağı her iki yarıda bulduğu gollerle zorlu Oltu deplasmanından 3 puan çıkarmasını bildi.

İlk yarı boyunca her iki takımında oldukça vasat bir futbol ortaya koyduğu maçta, takımlar pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarı boyunca Orhan’la girdiği tek pozisyonu cömertçe harcayan 25 Martspor’a karşılık ilk yarının bitimine dakikalar kala Bahadır’ın ayağından bulduğu golle konuk takım Ilıca İdman Ocağı devre arasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarı rakibi karşısında bir türlü istediği baskıyı kuramayan 25 Martspor’da ayakta kalan İsrafil ve Burak konuk takım lehine farkın daha da açılmasını önledi. Dalga dalga gelen Ilıca İdman Ocağı ataklarına karşı büyük bir mücadele sergileyen İsrafil ve Burak’ın yerinde müdahaleleri 25 Marspor’u yenilgiden kurtaramadı ancak alınabilecek farklı bir yenilginin de önüne geçmiş oldu.

İkinci yarı 25 Martspor’un verdiği açıklardan yararlanarak pozisyona giren konuk takım forvetleri birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Bu arada ev sahibi 25 Martspor defansında İsrafil ve Burak’ın büyük çabası konuk takım lehine farkın daha da açılmasını önlerken 90+2’de Ilıca İdman Ocağı Murat’ın golüyle maçı 2-0’a taşıdı.

Böylece Ilıca İdman Ocağı ikinci hafta maçları sonunda puanını 4’e yükseltirken 25 Martspor henüz puanla tanışamamanın üzüntüsünü yaşadı .

Kaynak: İHA