Mhp'li Saffet Sancaklı: Türk Sporunun Şikeden Daha Önemli Sorunları Var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Türk sporunun şikeden daha önemli sorunları olduğunu, sistemin sıkıntıları bulunduğunu söyledi.

MHP’nin Ankara Kızılcahamam’daki 3 gün istişare toplantısına parti yönetimi ve milletvekilleri katılıyor. MHP MYK üyesi olan eski futbolcu Saffet Sancaklı da kampa katılan isimlerden. İstişare Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sancaklı, sporculuk dönemindeki kamplarla siyasi kamplar arasındaki farkın sorulması üzerine, “Bu kamp daha rahat tabii. O kamplarda yat saati belli, kalk saati belli. İstediğini yiyemezsin. Bu kampta rahat ettik. Tabii önemli bir kamp. Ben ilk defa siyasi bir kampa geldim. Bu da benim için heyecan verici. Türkiye'nin önemli mesellerini görüşeceğiz.” diye konuştu.

‘Sizin önerileriniz olacak mı’ sorusunu Sancaklı, “Eğer vakit kalırsa ben Türk sporuyla ilgili birtakım sıkıntıları anlatacağım” diye yanıtladı. Sancaklı, 'Şike gibi mi' sorusu üzerine “Türk sporunun şikeden daha önemli sorunları var. Şike görünen yüzü. Sistemin sıkıntıları var.” diye konuştu.

‘Vekillere tur attırır mısınız, antrenman falan’ şeklindeki bir soruya ise Sancaklı, “Bizim vekiller çok sportif sabah 07.00'de kalkıp yürümüşler ben uyudum. 20 sene koştuğum için artık ben koşmayacağım, koşmayan arkadaşlar koşsun.” cevabını verdi .