Acele bir karar almak istemiyorum

Sarı kırmızılı taraftarların gelişini dört gözle beklediği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder transferi hakkında sessizliğini bozdu.

Inter Milan'ın Pescera ile oynadığı lig maçını tribünde izleyen yıldız futbolcu maç sonunda yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini doğrularken Pazartesi günü kararı bildireceğine dair basında yapılan iddiaları reddederken'Transfer sezonu şu an devam ediyor. İki haftalık daha bir süre var. Çok rahatım ve acele bir karar almak istemiyorum. İki haftaya kadar her şey netleşir, şu an seçenekleri düşünüyorum' sözleriyle henüz bir karar almadığını açık bir şekilde ifade etti.

INTER BAŞKANI MORATTI'DEN TEHDİT!

Akşam saatlerinde bir açıklama da Inter Başkanı Massimo Moratti'den geldi. Sneijder'in önünde iki seçenek olduğunu belirten Moratti'Ya bizde kalacak ya da Galatasaray'a gidecek. Yeter, sıkıldım artık. Bu işin bir an önce bitmesini istiyorum, bekliyorum' ifadesini kullandı.

SNEİDER'E YENİ TALİP

Galatasaray ile anlaşma aşamasında olduğu iddia edilen Wesley Sneijder’in ismi şimdi de Liverpool ile geçiyor.

Yaklaşık bir haftadır Galatasaray’a imza atması an meselesi olduğu iddia edilen Wesley Sneijder dün yaptığı açıklamada, “Karar vermem gereken çok büyük bir karar var. Pazartesiden önce bir karar verebileceğimi düşünmüyorum. Transfer döneminin bitmesine iki hafta var. Yani zamanım var. Rahatım ve bütün opsiyonları düşünüyorum” demişti.

Bugün İtalya basınında çıkan haberlere göre ise Hollandalı futbolcu için Liverpool, Inter’e teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Habere göre İngiliz temsilcisi, Inter’e 8.2 milyon sterlinlik bir teklifte bulunacak.

28 yaşındaki futbolcunun adı daha önce de Tottenham, Anzhi, Manchester United ve Manchester City ile de anılmıştı.