Siirtspor'un Transfer Ettiği Futbolcu Sayısı 7'ye Ulaştı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, Yozgatspor'dan Mehmet Doğan ve Ersel Savaş ile anlaşarak, transfer ettiği futbolcu sayısını 7'ye yükseltti.

Siirtspor Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında güçlü bir Siirtspor oluşturmak için takımdaki eksiklikleri hızla giderdiklerini ifade ederek, bu güne kadar 7 futbolcuyla anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Daha önce Kahramanmaraş Belediyespor'dan Sinan Demir ve Emrah Uçar, Erzurum Belediyespor'dan Musa Ballı, Göztepespor'dan Yüksel Kayaalp ve Ankara Demirspor'dan Bartu Büyükyıldırım ile anlaştıklarını hatırlatan Babaoğlu, son olarak Yozgatspor'dan kaleci Mehmet Doğan ve stoper Ersel Savaş ile sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Antalya kampında takımın eksikliklerini giderdiklerini kaydeden Babaoğlu, ''Bu kampımızda tam bir kaynaşma hakim. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular uyum içerisinde. Kamp bir yandan devam ederken öbür yandan transfer çalışmalarımıza devam ediyor. Bugüne kadar 7 futbolcuyu renklerimize bağladık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle bir santrafor arayışı içerisindeyiz. Antalya'da bulunduğumuz süre içerisinde bu mevkideki eksikliğimizi gidereceğiz. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

Babaoğlu, Antalya kampını 14 Ocak tarihinde sona erdirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör

Kaynak: AA