Ortalık karışacak

Adı Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılı kulübün transfer için İnter ile anlaştığı açıklanan Wesley Sneijder hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde listenin bir numaralı ismi olarak yer alan Younes Belhanda'nın sakatlanması nedeniyle Fenerbahçe'nin Sneijder'ı tekrar gündemine aldığı iddia edildi.

BAKİ SNEIJDER'IN MENAJERİ İLE KONUŞTU

Sneijder'in menajeri Soren Lerby ile çalışan futbolcu Baki Mercimek'in dün gece saatlerinde sosyal medyada yazdıkları ise bomba etkisi yarattı.

Mercimek, twitter'dan yaptığı açıklamada Sneijder'in menajeri Lerby ile görüştüğünü, Hollandalı oyuncu için Türkiye'den sadece Galatasaray'ın devrede olmadığını söyledi.

G.SARAY HABER BEKLİYOR

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'den haber bekliyor.

2015 'e kadar sözleşmesinin bulunduğu Hollandalı 10 numaraya kulüp arayan İnter, Galatasaray ile oturduğu pazarlık masasında sonunda indirime yanaştı. Kapıyı 12 milyon avrodan açan İtalyan devi, üç eşit taksitte ödenmek üzere yapılan 7.5 milyon avroluk teklifi kabul etti. İş, Sneijder 'in “Evet” demesine kaldı.

İstanbul 'a çağrılan Wesley Sneijder, daveti kabul etti ama talihsizlik başına geldi. 3 yaşındaki yeğeni, yanlışlıkla eşi Yolanthe 'nin burnunu kırdı ve Sneijder ailesi İstanbul 'a gelişini ertelemek zorunda kaldı. Menajeri aracılığıyla yapılan görüşmelerde önemli yol alındı.

3 buçuk yıllık sözleşme
Inter 'den 6 milyon avro kazandığı için gönderilmek istenen 28 yaşındaki yıldıza Cimbom, aynı ücreti imza parası olarak önerdi ve ekledi: 3 milyon 200 bin avro garanti para ve maç başına 25 bin avro!

3 buçuk yıllık sözleşme önerilen Sneijder, 1 sezonda 40 maça çıktığı takdirde 6 milyon avronun üzerinde para kazanacak. Hollandalı diretirse, Galatasaray çareyi 3 buçuk yıllık sözleşme önerisini 4 buçuk seneye çıkarmakta bulacak. Ve artık sarı-kırmızılı camia Wesley Sneijder 'in yarın vereceği cevaba kilitlendi.

Menajerinden yorum yok
Wesley Sneijder 'in menajeri Soren Lerby de İngiliz basınına konuştu: “Her gün farklı bir takımdan bize teklif geliyor. Inter ile görüşmelerimiz sürüyor. Galatasaray hakkında yorum yapmak istemiyorum.”

İmza parası sponsordan
Wesley Sneijder 'in transferinde sürpriz bir gelişme var. Nike ile kişisel sponsorluğu bulunan Sneijder 'in Galatasaray 'a gelme ihtimali, Nike Türkiye 'deki yetkilileri bile harekete geçirdi. Hollandalı yıldıza önerilen 6 milyon avro imza parasını sadece Nike 'ın ödemesi söz konusu. Sneijder Florya 'nın yolunu tutarsa, iki sezondur Nike ürünü formalar giyen Galatasaray yeni reklam yüzüne kavuşacak.