Fenerbahçe Kamp Çalışmalarını Sürdürüyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdüren Fenerbahçe, günü konakladığı otelin sahasında akşam saatlerinde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen tek antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında yapılan antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Gribal enfeksiyon geçiren Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı. Sol ayak bileğindeki sakatlığı süren Sezen Öztürk de antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü.

Fenerbahçe, Antalya kampındaki Son antrenmanını 12 Ocak Cumartesi günü aynı sahada yapacak. Sarı-lacivertli takım, saat 11.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzonspor ile Trabzon’da oynayacağı maç için, öğleden Sonra Antalya Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla bu kente hareket edecek .

Kaynak: İHA