Tako Tamari Göz Dolduruyor

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu’nda denenmek üzere kampa dahil edilen Gürcistanlı milli futbolcu Tako Tamari’nin performansı ile teknik heyetin gözüne girdiği kaydedildi.

Yeni sezonda iddialı ve güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan ve bu kapsamda da Gürcistan Milli Takımı oyuncularından Tako Tamari’yi de Adana’ya davet ederek, denenmek için kampa dahil eden Güney temsilcisinde, transfer çalışmalarının da sürdürüldüğü bildirildi.

Bir süreden bu yana Adana’da bulunan ve takımla birlikte antrenmanla katılan Tamari hakkında teknik heyetin yönetime olumlu yanıt verdiği, ancak Teknik Direktör Adnan Avcu’nun Son kararını vermek için biraz daha süre istediği belirtildi.

Bu yıl oldukça kaliteli ve güçlü bir kadro kurulması noktasında yönetimin kendisine güvence verdiğini hatırlatan Adnan Avcu, “Biz de teknik heyet olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirip, Adana İdmanyurdu’nun başarılı olup, belirlenen hedefe ulaşabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olması. 20 yıldan bu yana bayan futbolunda kendine yer edinen Adana’nın, neden bu başarısı ‘şampiyonluk kupası’ ile süslenmesin. Biz bu hayali gerçekleştirmek, kupayı Adana’ya getirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA