Sanica Boru Elazığspor Lig'de Kalıcı Olmak İstiyor

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Elazığspor'un ligde kalıcı takım olacağını söyledi.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun tesislerde düzenlediği basın toplantısında zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Her geçen gün takımın durumunun düzeldiğini ifade eden Bülent Uygun, "Bir hafta bile çok önemli bir zaman. Bu süreçleri değerlendiriyoruz. Günde çift antrenman hazırlanıyoruz. Hem takım olma yolunda hem eksiklerimizi kapatma yollunda. Mükemmel dereceye çıkacağımız maç Akhisar Belediyespor diye düşünüyorum" dedi.

Elazığspor bu ligin kalıcı takımı olacağını vurgulayan Uygun, "Yaşanan sıkıntı doğaldır. Aradaki fark çok fazla gibi görünse de önümüzdeki zamanlarda taraftar desteği ile bu takımı lig’de bırakacağız. Hedeflediğimiz kurumsallaşan projelere yukarı doğru çıkan bir Sanica Boru Elazığspor olacaktır. Sizden ricamız destek olmanız. Eleştirileriniz bize destek olması gereken bulunduğu konum itibarıyla bu takıma baştan daha çok sahip çıkması gereken 2. ve 3 Ligde daha çok sahip çıkarken şu an sahip çıkmayanları eleştirmeniz gerekir" diye konuştu

Elazığ Belediyespor'la çarşamba günü hazırlık maçı yapacaklarını belirten Uygun, "Pascal'ın eksiği var. Bir iki hafta içinde hazırlanır. Akhisar maçına kadar tamamen hazır duruma gelir. Diğerlerinin performansından memnunum. Yeni bir takıma geliyorlar. Verilen görevi tamamen yerine getiriyorlar. Memnun değilim diyeceğim hiçbir şey yok. Her şeyden çok memnunum. Takımın hepsinden memnunum. Zamana ihtiyacımız var o zaten gerçek. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Bir hafta bile çok önemli bir zaman. Bu süreçleri değerlendiriyoruz. Günde çift idmanla hazırlanıyoruz. Hem takım olma yolunda hem eksiklerimizi kapatma yollunda. Mükemmel dereceye çıkacağımız maç Akhisar diye düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte de yukarı doğru tırmanmaya başlayacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kendi tesislerinde çalışmalarına sürdüren Elazığspor’a çalışmalar öncesi bir gurup bayan taraftar tarafından baklava ikram edildi .

Kaynak: İHA