Pazarspor Kulübü Başkanı Yangın'ın Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u konuk edecek olan Pazarspor'un kulüp başkanı Hüseyin Yangın, taraftarlarını ailece maça beklediklerini söyledi.

Yangın, sezonun ilk maçında dolu tribünler ve iyi bir sonuç görmek istediklerini belirterek, ''Yarın taraftarlarımızı aileleriyle birlikte stadımıza bekliyoruz. Takımımızla birlikte tüm takımların fair-play anlayışı çerçevesinde zevkli ve çekişmeli müsabakalar yapmasını ümit ederken sakatlıkların, olumsuzlukların olmayacağı bir sezon diliyoruz'' dedi.

Pazarspor'un 25 yıla yaklaşan profesyonel liglerdeki mücadelesinin kararlılık, süreklilik ve saygınlık çerçevesinde devam etmekte olduğunu kaydeden Yangın, şöyle devam etti:

''Anadolu Üsküdar 1908 maçıyla yeni bir sezon başlıyor. Özellikle son 10 yılımızda yaptığımız altyapı yatırım ve destekleri ile her yıl daha fazla ilçemiz ve bölgemiz sporcuları kadrolarımızda yer almaktadır. Geçmişten bugüne onlarca sporcumuz, Türk futbol arenasında boy göstermişler ve göstermeye de devam etmektedirler. Halen 124 takımlı Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde yaklaşık 3 bin civarında faal futbolcunun yine yaklaşık 50'si Pazarspor altyapısından yetişen sporculardan oluşmaktadır. 75 milyonluk ülkemizde bu sayıda sporcu yetiştirebilmemiz için nüfusumuzun 1 milyonun üzerinde olması gerekir. Dolayısıyla 15 bin nüfuslu bir kentin takımı olarak bu sporcu sayısına ulaşmış olmamız gerek TFF gerekse futbol kamuoyunda çok büyük takdir görmektedir. Bu durum bile Pazarspor'umuzun her anlamda pozitif ayrımcı desteği alması için tek başına yeterlidir.''

''Önümüzdeki sezon özellikle genç sporcularımız ve içimizde yetişen hocalarımızla başarılı olmak arzu ve isteğimizi siz değerli sporseverlerin desteği ile taçlandırmak istiyoruz'' diyen Başkan Hüseyin Yangın, ''Sizlerin maçlarımıza olan ilgisinin üst seviyede, saha dışı desteklerinizin arzulanan seviyede olması gençlerimize ve bizlere ayrı bir heyecan ve başarılı olma sorumluluğu verecektir. Tribün desteğinin sürekli ve yoğun olmasının yanı sıra geçmişten bu güne kadar üst seviyede devam eden rakibe saygı prensibimizin artarak devam etmesini diliyorum'' diye konuştu.

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Asena Akçay

Kaynak: AA