Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdum Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi evinde karşılaşacağı İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman basına kapalı olarak yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde salonda denge ve kuvvet çalışması yapan futbolcular, ardından sahada çeşitli parkurlardan oluşan çabukluk çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. A Milli Takımı Estonya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için Milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı. Öte yandan A2 Milli takım kadrosunda bulunan Özgür Çek, antrenmana katılmadı.

Sakatlıkları süren Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Milos Krasic, Moussa Sow ve Recep Niyaz tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçe, İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından 10 Eylül Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek .

Kaynak: İHA