Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Maltepe Maçına Hazır

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Maltepespor maçı hazırlıklarını tamamlarken kulüp başkanı Sami Özakalın, "Yeni bir takım kurduk.

Eskiden gelen arkadaşlarımızla birlikte takımımızı güçlendirdik. Şampiyonluk mücadelesi vereceğiz." dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor dün sezon açılışını kurban keserek ve türbe ziyaretinde bulunarak gerçekleştirdi. Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda saat 16. 00’da başlayacak olan Maltepespor hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla tamamlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ilk maça ‘galibiyet’ parolasıyla çıkacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Saim Özakalın, yeni bir takım kurduklarını ve şampiyonluk için mücadele vereceklerini belirtti.

Başkan Saim Özakalın, "Bir üst ligin oyuncularını takıma aldık. Takımı güçlendirdik. Biz burada tecrübeyle enerjiyi birleştirmeye çalıştık. Bununla beraber sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Vermiş olduğumuz vaatler var. Alt yapı bizim için çok önemli. Bu sene A-2 ligine ilk defa bölgeden takımımız katılıyor. Bu ligin özelliği hem amatör hem de profesyonel futbolcuların oynaması, bizi daha da rahatlatıyor. Bu sene profesyonel olmuş 6-7 arkadaşımız var. İnşallah her iki takımımız da başarılı olacak" diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte kenetlenip başarıya ulaşacaklarını ifade ederek, "24 yürekli arkadaşımızla birlikte talip olduğumuz bu zorlu görevde vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Bize inananları ve taraftarımızı mahcup etmemek adına bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Takımın itici gücü olacak taraftarımızı her an yanımızda görmeyi arzu ediyoruz. Daima taraftarımızla kol kola, birlik bütünlük içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik sonucunda başarıya ulaşacağız." dedi.

Kaynak: İHA