Bucaspor’dan Birlik Çağrısı

Bucaspor'un Kanaklar Tesisleri’ni ziyaret eden İzmir AK Parti Milletvekili Rıfat Sait, sarı-lacivertli camianın son günlerde yaşamış olduğu sıkıntılı süreç için acil eylem planı oluşturulmasını istedi.

Bucaspor'la yollarını ayırdıktan sonra Altınordu A.Ş'nin başına geçen ve eski kulübüne haciz uygulatan Seyit Mehmet Özkan'a sarı-lacivertli camiadan tepkiler her geçen gün artıyor. İçi tamamen boşaltılmış Kaynaklar Tesisleri’ni gezen ve gördükleri karşısında şok olan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bucaspor camiasından acil eylem planı oluşturmasını istedi. 12 Eylül Çarşamba günü yapılacak geniş çaplı toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra Buca'nın eski ve yeni belediye başkanlarını, kaymakamı, oda başkanlarıyla camianın ileri gelenleri bir araya getireceklerini belirten Sait, "Şimdi birlik olma, camia olma zamanı. Bucaspor, bu zor günlerin üstesinden gelecek büyük bir kulüptür" dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Bektur da kulübü ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'in ziyaretinde kendisine Bucaspor Kulüp Başkanı Mehmet Bektur, As Başkan Hüsnü Kaya, Bucaspor Onur Kurulu Üyesi Cemil Şeboy ve Bucaspor Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti .

Kaynak: İHA