Aslı Çakır Alptekin: Koştukça Yeni Hedefler Oluşacaktır

2012 Londra Olimpiyatları'nda atletizmde 1500 metrede altın madalya kazanan milli sporcu Aslı Çakır Alptekin, atletizmde hedeflerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini koştukça yeni hedeflerin oluşacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 24. gerçekleştirilen Katibim Şenlikleri'ndeki halk koşusu ve atletizm yarışmasına katılan Aslı Çakır Alptekin, Londra'da almış oldukları başarılı sonuçların ardından genç sporucuların ileriye daha da umutlu baktığını söyledi.

Milli sporcu, olimpiyatlarda altın madalya kazanarak en büyük hedeflerinden birisini gerçekleştirdiğini belirterek, gelecekteki hedeflerini ise şöyle açıkladı:"Bizim için en büyük hedef olimpiyat şampiyonluğuydu. Atletizmde biz bunu gerçekleştirdik. 2016 yılında Rio'da bunu devam ettirmek için çalışacağız. En kısa hedef olarak ise Akdeniz Oyunları'nda ülkemi başarıyla temsil etmeyi koyuyorum. Ardından dünya şampiyonası var. Bizde hedef bitmez koştukça yeni hedeflerin devamı geliyor."Milli Atlet, Ataköy'deki bir atletizm salonuna isminin verilmesi ile ilgili olarak da "Salona ismimin verilmesi manevi olarak çok büyük önem taşıyor. Çok mutluyum. Devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Bu benim için onur verici birşey." diye konuştu.