Aliağa Masterler Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Aliağa Masterler yeni sezon öncesi antrenmanlarına haftada üç gün çalışarak devam ediyor.

İlerlemiş yaşlarına rağmen sporun içinde kalmayı başaran masterler, yeni sezon öncesi sağlıklarını ve kondisyonlarını koruyarak turnuvalara hazırlanıyor.

Afyonkarahisar’da 14-15-16 Eylül tarihlerinde, Afyon Zafer Masterler, Antalya, Aksaray, Denizli ve Marmaris Masterler’in de yer alacağı 2. Şehit ve Gaziler Masterler Turnuvası'na katılacak olan Aliağa masterler son antrenmanlarda çift kale maçlarla, yeni sezonda uygulayacakları sistemi deniyor

Antrenmanlar ve takımın mevcut durumu hakkında bilgiler veren takım kaptanı Takdir Yarış, “Antrenmanlar zinde kalabilmemiz ve yaz boyunca kaybettiğimiz enerjimizi yeniden kazanabilmemiz için büyük önem taşıyor. Yaptığımız antrenmanlarda fizik kondisyon yüklüyor ve taktik çalışmaları yapıyoruz. Yeni turnuva döneminde sakatlıkların yaşanmaması için yaşımız gereği bu antrenmanların gerekli olduğunu da düşünüyoruz. Önümüzde Afyonkarahisar’da gerçekleşecek olan bir turnuva bulunuyor. Umuyoruz ki bu turnuva da öncekiler gibi dostluk havasında geçer” dedi.

Aliağa Masterler, geçtiğimiz bir yıl boyunca toplamda oynadığı 38 maç ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İlerlemiş yaşlarına rağmen bazı oyuncuların en az 34-35 maç oynamış olması da geçen yılın unutulmazları arasında yer aldı .

Kaynak: İHA