Adana Demirspor’da Keyifler Yerinde

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyor.

Yapılan Son çalışmada 26 yaşına giren Erçağ’a takım arkadaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Mavi Şimşekler’de Denizlispor maçı hazırlıkları günde çift antrenmanla devam ediyor. Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Özdemir nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekti. Eski ve yeni oyuncular arasındaki uyum, teknik heyetin yüzünü güldürürken, Özdemir de hafta Sonu deplasmanda oynanacak olan Denizlispor maçında sahaya süreceği kadroyu kafasında netleştirmeye çalışıyor.

Farklı alternatifler üzerinde durup, en iyi kadroyu belirlemeye çalışan Özdemir’in gözüne girmeye çalışan futbolcular ise adeta birbirleri ile kıran kırana süren bir forma savaşını girdi. Bu durum, Özdemir’i forma tercihi konusunda zorlasa da takım içindeki rekabetin başarıyı da beraberinde getireceği yorumu yapılıyor. Sabah ve akşam olmak üzere iki ayrı çalışma yapan Adana Demirspor’da akşam idmanında bir sürpriz yaşandı. 26. yaşına giren Erçağ’a takım arkadaşları sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

İdman Sonrasında Erçağ, Teknik Direktör Osman Özdemir ve diğer futbolcular ile birlikte kendisi için özel olarak hazırlanan ve üzerinde fotoğrafının da bulunduğu doğum günü pastasındaki mumları üfledi. Ancak mavi-lacivertli futbolcuların sürprizi bununla da sınırlı kalmadı. Erçağ’a Brezilya usulü bir kutlama yaptı. Genç futbolcunun başından önce yumurta kıran takım arkadaşları, ardından da başından aşağı un dökerek, Erçağ’ın yeni yaşını kutladı .

Kaynak: İHA