Orduspor Çambaşı Tesisleri Proje İhalesi Yapıldı

Spor Toto Süper Lig takımı Orduspor, Çambaşı Yaylası'nda yapmayı planladığı tesislerin proje ihalesi yapıldı.

Ordu’nun en ünlü turistik yaylalarından olan Çambaşı Yaylası'nda kamp tesisi inşa etmeyi planlayan Orduspor, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı'na yaptığı proje başvurusundan olumlu cevap almasının ardından proje ihalesini de gerçekleştirdi. Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen ihaleye, iki firma şartname almasına rağmen sadece Ekşioğuları İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi katıldı.

Çambaşı tesislerinin projesinin hazırlanması açık ihale usulü ile 65 bin lira bedelle Ekşioğuları İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ihale edildi.

Orduspor’un Çambaşı Yaylası'ndaki kamp tesislerinde nizami ölçüde 2 futbol sahası, Bin 500 kişilik tribünlü tenis, basketbol, voleybol, judo, tekvando, güreş, hentbol branşları için çok amaçlı kapalı spor salonu, 2 katlı tesis binası, 67 adet iki kişilik serender tipi ev, 1 adet kapalı restoran, 7 adet kamelya yemek alanı, 1 adet okçuluk atış alanı, 1’er adet kolay, orta ve zor bisiklet, 1 adet koşu ve kros parkuru, 1 adet mandıra ve diğer sosyal donatı alanlarından oluşan bir tesis planlanıyor.

Tesislerden yıl da 50 takım, 3 bin sporcu, 2 bin 200 turistin yararlanabileceği belirtildi .

Kaynak: İHA