Korukır'dan İddialı Açıklamalar

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, sezona süper lig için iddialı başladık bu iddiamızı sezon sonuna kadar sürdüreceğini söyledi.

Mehmet Cengiz tesislerinde basının karşısına çıkan Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, "Bu ligin favori takımlarından bir tanesiyiz. Favori olmanın mesuliyeti fazladır. Biz bu mesuliyeti her zaman taşıyacağız. Rakiplerimiz bize karşı daha motivasyonlu daha istekli hazırlanacaklar. Her maçta bunun bilincinde olacağız. Rakiplerimize karşı en üst düzeyde çalışarak hazırlanıp, her maça hedeflediğimiz doğrultuda çıkacağız. Ligde iki maçı geride bıraktık. Bir analiz yaparsak, Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında takım geriden gelip maçı çevirmesini başardı. Adanademir spor maçında rakibimize daha az pozisyon vererek daha çok gol pozisyonu yakalayan taraftık. Bize yakışmayan goller yedik. Ama çok gol pozisyonu üretip bunlardan ikisini gole çevirdik. Yediğimiz gollerde sonradan seyredince bariz görünen hakem hataları göze çarpıyor. Bu mazeret değil ama hemen gollerin öncesinde yaşanması talihsizlik oldu. Onun haricinde hakem güzel bir maç yönetti. Bende maç sonrası gidip kendisini tebrik ettim. Her ne olursa olsun bizim gibi bir takım o golleri yememeliydi. Bundan böyle bu hataları da en asgariye indirmeye çalışacağız. Şu anki görüntümüz göze hoş gelen futbol oynuyoruz ve her geçen gün de üzerine ekleyerek daha iyi mücadele ediyoruz. Bütün dileğim bu sezon sonuna kadar böyle devam etmesidir. " diyerek sözlerini tamamladı.

Basın toplantısı ardından futbolcuları ile beraber antrenmana çıkan Engin Korukır, çalışma boyunca sık sık oyuncuları uyararak yapmaları gerekenleri anlattı. Çalışmalara sakatlıkları devam eden Çetin ve Kenan katılmazken, milli takımlarında olan Sezer, Uche Kalu ve Hossam Hassan antrenmana katılmadı .

Kaynak: İHA