Keçiören Belediyesi'nden Engelli Sporculara Destek

Keçiören Belediyesi, Türkiye'yi Brezilya'da temsil edecek olan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na bağlı sporcuları ağırladı.

Engelli dostu Keçiören Belediyesi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu sporcularını misafir etti. Brezilya'da yapılacak olan 34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacak olan engelli sporcular, Keçiören Belediyesi tesislerinde kampa girdi. Şampiyona için hazırlıklarını devam ettiren engelli sporcular, engel tanımayan azimleriyle de örnek oldu. 13 engelli sporcu, Brezilya'daki şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kendilerine her zaman destek olduğunu belirten engelli sporcular, hazırlıklar için kendilerini misafir eden Başkan Ak'a teşekkür ettiler. Sporcular, Başkan Ak'a Brezilya'dan kupayla dönme sözü verdiler

Keçiören Belediyesi olarak spora ve sporculara büyük destek verdiklerini vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören'de sıkı bir çalışma yaparak şampiyonaya hazırlanan sporcularımıza başarılar diliyorum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek başarılarla döneceklerine yürekten inanıyoruz" dedi .

Kaynak: İHA