Kan kaybı yaşadık

Arsenal'in Fransız oyuncusu Bacary Sagna, takımdan ayrılan oyuncular nedeniyle büyük kan kaybı yaşadıklarını söyledi. Kulübün oyuncu politikasını anlamakta zaman zaman zorlandığını dile getiren Sagna, "Artık ben de şampiyonluk coşkusu yaşamak istiyorum" dedi.

Arsenal'den her sezon bir yıldızın gemiyi terk etmesi, geride kalanların motivasyonlarını düşürüyor.

Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının ardından Van Persie'nin Manchester Unıted'a, Song'un da Barcelona'ya transfer olması, kırmızı beyazlı taraftarları olduğu kadar Londra ekibinin savunma oyuncusu Bacary Sagna'yı bir hayli üzmüş görünüyor.

L'equipe gazetesine açıklamalarda bulunan Fransız sağ bek, kulübün oyuncu politikası konusunda yürüttüğü stratejiyi anlamakta zaman zaman güçlük çektiğini belirtti. Geçtiğimiz sezon kulübün en skorer oyuncusu olan Van Persie'nin ayrılmasını beklediklerini; ancak Song'un transferinin kendileri adına sürpriz olduğunu dile getiren Bacary Sagna, önemli kan kaybı yaşadıklarını dile getirdi.

'BEN DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM '
Sagna, 'Tatilden dönüyorsunuz ve en iyi iki oyuncunuzun artık aranızda olmayacağı gerçeğiyle karşılaşıyorsunuz. Arsenal'e geldiğim 2007 yılından bu yana bu hep böyle gelişiyor. Taraftarların yaşadığı hayal kırıklığını artık daha iyi anlayabiliyorum ' açıklamalarında bulundu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Manchester Cıty'nin kutlama görüntülerini izlediğini belirten Fransız oyuncu, 'Kutlamalarda eski takım arkadaşlarım Nasri ve Clichy de eğleniyordu. Artık ben de bu duyguyu yaşamak istiyorum ' diye konuştu.

Arsenal'le sözleşmesi sezon sonu sona erecek Sagna, Londra kulübünden henüz kendisine kontrat uzatma konusunda bir teklifin gelmediğini dile getirdi.