Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İçel İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 40 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, minyatür kalede yapılan maçla noktalandı. A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almadı. Sakatlıkları bulunan Milos Krasic, Serdar Kesimal ve Recep Niyaz tedavi çalışmalarını takımdan ayrı olarak tesislerde sürdürdü. Senegal Milli takım kadrosunda yer alan oyuncu Moussa Sow ise yaşadığı sakatlık sonucu kadrodan çıkartıldı ve bugün İstanbul’a geldi.Galatasaray ile Erzurum'da oynanan Süper Kupa Finali'nde sakaklanan Kaleci Volkan Demirel ise antrenmanın ilk bölümünde kaleciler ile birlikte çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde yaptığı bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Fenerbahçe, İçel İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.

MUŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ ANTRENMANI İZLEDİ
Bu arada Muş Fenerbahçeliler Derneği tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen ’Ben de yüzme biliyorum’ projesine katılan öğrencilerden 30’u, Takımımızın akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı izledi.Antrenman sonrası Sporif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ve oyuncularla fotoğraf çektiren çocuklar, çok mutlu olduklarını da dile getirdiler.